tiistai 26. tammikuuta 2016

Myyjäiset

Eilen vietettiin koululla tammihulinoita ja koska meillä on tällä jaksolla markkinointisuunnittelua jaoimme luokan ryhmiin ja jokaisella oli jokin yritys, yhdistys tai oma kirpputoripöytä, jossa esitteli tai myi tuotettaan.

Ajatuksena hyvä, mutta toteutus ontuva. Pöydät oli aseteltu koulun käytävälle molemmin puolin ja kun käytävät on muutenkin ahtaat oli vierailijoiden hankala jäädä tutustumaan pöytiin. Niinpä monella jäi varmasti huomaamatta mitä kaikkea oli tarjolla. 
Myös ajankohta oli erikoinen. Tiistai-ilta tammikuun viimeisellä viikolla ei saa ihmisiä liikkeelle. Jouluna on mennyt rahaa ja tammikuussa tulee paljon vuoden suurempia laskuja, niin ei monellakaan ole varaa lähteä ostoskierrokselle.

Meidän ryhmä oli esitelemässöä kainuun kissanystävien toimintaa. Yhdistyksestä oli kaksi henkilöä kertomassa toiminnasta, mikä oli todella hyvä. Itse en olisi osannut vasatata kysymyksiin mitä ihmisiltä tuli. Saimme hienosti ruokalahjoituksia ja saimme vähän myyntiäkin jolla yhdistys saa katettua kissojen lääkäärikuluja. 

Itse kannoin korteni kekoon viemällä muutaman purkin märkäruokaa ja askartelemalla myyntipöytään hamakelmistä koruja ja koristelemalla posliinimukeja.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti